• AMS 020 23 8 49 82 / ZWO 06 20 40 14 90
  • Available Monday to Thursday from 9:30 AM to 5:00 PM
  • info@osteopathielaarman.nl

Julia Engelbrecht

Osteopath

Julia Engelbrecht

Mochten wij nog geen kennis hebben gemaakt: ik ben Julia Engelbrecht. Al vanaf mijn jeugd ligt mijn passie bij bewegen en de werking van het menselijk lichaam. Vandaar de keuze om fysiotherapeut te worden in Wenen/Oostenrijk, waar ik geboren en getogen ben. Ik heb me daarna verder gespecialiseerd in sportfysiotherapie. Toch miste ik de holistische aanpak van heling en herstel en de zoektocht naar de oorzaak van klachten. Daarom besloot ik osteopathie bij The International Academy of Osteopathy (IAO) te gaan studeren.

Tijdens deze 4-jarige studie ging een wereld voor mij open en bekijk ik een lichamelijke klacht op een hele andere manier: niet de klacht maar jij als geheel staat centraal, waarbij iedere klacht een nog niet opgeloste puzzel is. Mijn visie is het oplossen van deze puzzel en daarmee de oorzaak te vinden voor een effectief herstel.

De visie van Osteopathie Laarman spreekt me enorm aan, en daarom vind ik het ontzettend leuk het team van osteopathie Laarman in Zwolle te mogen komen versterken.

 

WORKING HOURS

Tuesday, 8:00/13:15 Dokter Stolteweg 60, Zwolle

Thursday, 9:00/16:15 Dokter Stolteweg 60, Zwolle

CONTACT

What our patients
say about Julia