• AMS 020 23 8 49 82 / ZWO 06 20 40 14 90
  • Available Monday to Thursday from 9:30 AM to 5:00 PM
  • info@osteopathielaarman.nl

Omer Ben Zvi

Osteopath

Omer Ben Zvi

Vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in het menselijk lichaam en zijn kunnen.

Als sporter kwam ik in aanraking met fysiotherapie en de manier waarop behandelingen kunnen helpen bij het natuurlijk herstelproces. Een studie en baan als (sport)fysiotherapeut lag daarom voor de hand.

Vanaf 2015 kwam ik als professional echter tot de ontdekking dat er nog veel groeimogelijkheden waren als het gaat om verdieping in oplossingsmogelijkheden van klachten. Zodoende stuitte ik op osteopathie.

Als (sport)osteopaat besteed ik nu ruim aandacht aan personen als geheel en onderzoek ik het lichaam zowel klinisch als gevoelsmatig. In samenwerking met de patiënt streef ik ernaar klachten weg te nemen of te verminderen.

Door mijn vaderschap heb ik bovendien bijzondere aandacht ontwikkeld voor problemen bij babies. Met regelmaat behandel ik pasgeborenen. Samen met de ouder(s) achterhaal ik waar klachten vandaan komen om zo blokkades weg te kunnen nemen.

Mensen omschrijven mij als betrokken, oprecht en doelgericht. Ik vind het belangrijk om de tijd te nemen om naar mensen te luisteren en ze rustig te onderzoeken. Mijn doel is dat patiënten na een aantal behandelingen al verschil voelen ten aanzien van hun klachten.

Expertises:

–       Klachten bij babies

–       Sportklachten

–       Rugklachten

WORKING HOURS

Monday, 9:00/17.00 in IMC Visana, te Amsterdam-Oost
Wednesday, 9:00/17.00 in IMC Visana, te Amsterdam-Oost

CONTACT

AANGESLOTEN BIJ

CONTACT

What our patients
say about Omer