• AMS 020 23 8 49 82 / ZWO 06 20 40 14 90
  • Available Monday to Thursday from 9:30 AM to 5:00 PM
  • info@osteopathielaarman.nl

Simon Friederich

Osteopath

Simon Friederich

Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door de complexiteit van het menselijk lichaam en hoe het in staat is om zichzelf te herstellen. Deze fascinatie heeft me ertoe gebracht om in 2011, na het afronden van Havo, fysiotherapie te studeren aan de hogeschool van Amsterdam. Na enkele jaren gewerkt te hebben als fysiotherapeut besloot ik de Master Studie Osteopathie te beginnen, aan de International Academy of Osteopathy, om mij verder te verdiepen in de werking van het lichaam. Hierbij heb ik veel kennis over de verschillende systemen van het lichaam opgedaan en veel praktische vaardigheden geleerd om deze te kunnen behandelen.

Wat mij het meest aantrekt in de osteopathie is het holistische perspectief. In plaats van symptomen te bestrijden, richten we ons op het begrijpen van de oorzaken van ongemak en disfunctie in uw lichaam. We zien het lichaam als een geïntegreerd geheel, waarin alles met elkaar verbonden is. Het is onze taak om de natuurlijke zelfgenezende krachten van uw lichaam te ondersteunen en te bevorderen.

Buiten mijn praktijk leid ik een leven vol avontuur en sport. Ik ben een fervent paraglider, kitesurfer, hardloper, klimmer en wielrenner. Deze passie voor sport heeft me geleerd om de kracht van het lichaam volledig te waarderen, en het heeft mijn begrip van blessures en het belang van herstel nog verder verdiept.

Ik geloof sterk in de balans tussen een gezonde en sportieve levensstijl en osteopathische zorg. Mijn eigen ervaringen in de sportwereld hebben me geleerd hoe belangrijk het is om het lichaam goed te onderhouden, en ik ben vastbesloten om u te helpen hetzelfde te bereiken.

Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken en u te begeleiden op uw reis naar een betere gezondheid en welzijn. Samen zullen we uw lichaam in balans brengen en u helpen om optimaal te functioneren.

WORKING HOURS

Monday, 13:00/18:00 in The Prehabstudio, Amsterdam West
Tuesday, 10:45/22:00 in IMC Visana, Amsterdam-Oost
Thursday, 10:45/22:00 in IMC Visana, Amsterdam-Oost

CONTACT

AANGESLOTEN BIJ

What our patients
say about Simon